Dzīvot pareizi :)

Pirms kāda laika atsūtīja man šādu interviju, nu nezinu cik patiesa, bet doma jau laba :D :

Intervija TV ar Dr.med Paulo Urbanaiti - slimnīcas galvenais ārsts Portoalegrā- Brazīlijā.

Jautājums: Vai vingrošana pagarina sirds un asinsvadu darba ilgumu?
Atbilde: Sirds muskulis saraujas noteiktu reižu skaitu. Neceriet! Jūsu dzīve beigsies tad, kad šis ieprogrammētais skaits būs beidzies. Gribat dzīvot ilgāk!? Guliet tusiņu laikā!

jautājums: Ko labāk ēst- gaļu vai dārzeņus?
Atbilde: Vajag saprast ēšanas stratēģiju. Ko ēd govs?Zāli. Kas tā ir? Augi! Tātad liellopa gabals ir labākais veids, kā piekļut augu barībai.Gribat ēst graudus?- Ēdiet vistas!

Jautājums: Vai vajag mazināt alkohola lietošanu?
Atbilde:Nekādā gadījumā!!! Vīns ir gatavots no ogām, brendijs arī, tikai destilēts. Vīns- tas nozīmē, ka tā ir ogu sula- pati veselīgākā ogu daļa.Alus ir gatavots no graudiem. Neierobežojiet graudu lietošanu!

Jautājums: Vai cepts ēdiens ir kaitīgs?
Atbilde: Mūsdienās ēdiens tiek cepts uz augu izcelsmes eļļas. kā var skādēt papildus uzņemtas augu vielas!?

Jautājums: Kā sporta zālē var atbrīvoties no liekā svara?
Atbilde: Nekā! Vienīgais ko iegūstam sporta zālē ir muskuļu masas pieaugums. Mana filozofija ir sekojoša- ja jums nekas nesāp, neko nedariet!


Jautājums: Vai šokolāde ir kaitīga?
Atbilde: Tas ir kakao. tā ir augu pārtika, labs produkts ēšanai un laimes sajūtai. Dzīvei nav jābūt ceļojumam, kura mērķis ir novilkt līdz zārkam, sevi dzelžaini ierobežojot un mazohistiski saglabājot ķermeņa fasādi.
Daudz labāk dzīvot ar vīna glāzi rokā un pabeigt to pēc daudzām sexa stundām ar pilnīgi pagurušu ķermeni kliedzot:- tas bija to vērts, cik jauks ceļojums!!!


jautājums: Ko jūs vēl varat ieteikt?
Atbilde: Ja veselīgas pastaigas būtu patiešām veselīgas, pastnieki būtu nemirstīgi. Vaļi visu mūžu peld un dzer tikai tīru ūdeni, bet vienalga ir resni. Zaķi skrien un lec bez apstājas, bet dzīvo ne ilgāk kā 15 gadus. Bruņurupuči neskrien un nelēkā, bet dzīvo 450 gadus!

Ak, cik labi apzināties, ka dzīvoju pareizi :D

Komentāri